Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
...a place of natural beauty

A GYÓGYÍTÓ MELEG

Megérkezett az új exkluzív színterápiás, hangtechnikás
                  DIAMOND infraszauna
    
A DIAMOND SAUNAS infrakabinok szemet gyönyörködtetõ megmunkálással minden belső környezetbe illenek. Amíg az eredeti kanadai vöröscédrus lambériák, a tükörüveg ajtók, és a zseniális formatervezésű inox kilincs igen exkluzív külsőt kölcsönöznek a szaunáknak, addig a CARBON sugárzók gondoskodnak testünk alapos felhevítéséről és méregtelenítéséről.

Sszínterápiás belső világítás, valamint a beépített, és belülrõl vezérelhető hangtechnika együtt gondoskodnak a megfelelõ hangulatunkért. Az intelligens szaunavezérlés nemcsak külsõ, hanem belső kezelőegységgel is rendelkezik, így nem szükséges kiszállnunk, ha bármilyen beállításon módosítani szeretnénk.

Mire jó az infraszaunázás?

Kalóriákat éget, fogyaszt

Egy félórás infraszauna kúra alatt akár 300 kalóriát is „eléget”! Ameddig Ön az infraszauna kellemes melegében pihen, addig teste keményen dolgozik: izzadságot termel, vért pumpál, azaz megpróbálja hűteni magát. A kutatások szerint 30 perc alatt szervezete annyi kalóriát éget el, mintha ugyanennyit evezett, vagy futott volna. Nem csak folyadékot, kilókat is veszít!

Csökkenti a fájdalmat

Az infraszauna mélyreható hője segít a külső véredények kitágításában, enyhülést és gyógyulást hozva az izom-, és lágy szövetek sérüléseinek. A megnövekedett vérkeringés elszállítja az anyagcsere folyamatok során keletkezett hulladékot és oxigénben gazdag vérrel látja el az arra éhes izmokat, így azok gyorsabban felépülnek. Az izmok akkor biztosítják a legnagyobb rugalmasságot és mozgásszabadságot, ha a környező szövetek melegek.

Erősíti az immunrendszert

Az infrakabin mély melege megemeli a test hőmérsékletét, mintegy mesterséges lázat előidézve. Ahogy a szervezet immunrendszere harcol ennek a (vélt) láznak a legyőzéséért, úgy erősödik. Mindemellett az intenzív izzadás által a méreg-, és salakanyagok szervezetből történő eltávolításával az Ön egészsége és betegségekkel szembeni ellenállósága nagymértékben megnő.

Javítja, erősíti a vérkeringést

Ahogy testünk megnöveli a verítéktermelést, hogy saját magát hűtse, a szív egyre keményebben dolgozik, hogy minél több vért, minél gyorsabban pumpáljon, ellátva ezzel a folyamatos gyakorlatozással járó megnövekedett szükségleteinket. Gondoljunk csak bele: nem azért szoktunk futni, hogy nagyobb lábizmaink legyenek, hanem, hogy leterheljük, erősítsük állóképességünket, ami szinonimája az edzett vérkeringésnek.

Megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól

A felgyorsult vérkeringés, arra ingerli a veríték mirigyeket, hogy felszabadítsák az összegyűlt méreg-, és salakanyagokat. A napi izzadás segíthet méregteleníteni szervezetét, mert megakadályozza, hogy a nagyon veszélyes nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel, kadmium) és ugyanígy az alkohol, nikotin, nátrium, kénsav felhalmozódását szervezetében.

Eltünteti a narancsbőrt

Az infraszaunák segítenek a csúnya cellulit (a gél-szerű csomók a bőr alatt, melyek nagyrészt vízből, zsírból állnak és megrekedtek a bőr alatti apró „zsebekben”) eltávolításában. Az európai szépségszalonok rendszeresen alkalmazzák a napi szauna kúrát a kezelések során. Mivel az infraszaunák sugárzó hője akár háromszor mélyebbre hatol, mint a hagyományos szaunáké, ezért sokkal hatékonyabbak.

Megszünteti az ízületi fájdalmakat

Az infraterápia széles körben alkalmazott az ízületi betegségek valamely válfajában szenvedő betegek körében. Mindemellett a kezelés bizonyítottan hatékony a ficamok, az idegzsába, az izomgörcsök, az ízületi merevség és még sok más izom-, és csontrendszeri panasz hatásainak enyhítésében. A legtöbb merevség, fájdalom és érzékenység, melyek az idős kor velejárói, az infrakezeléssel enyhíthető, vagy teljesen megszüntethető.

Feloldja a stresszt, megnyugtat

Az infrakabin rendszeres használatának, talán leggyorsabban jelentkező hatása a felüdülés, ahogy eltünteti az élettel járó gondokat és feszültségeket. Csak néhány perc az infraszauna finom melegében és máris érezzük jótékony hatását: mintha újjászülettünk volna, felfrissülve testben és lélekben egyaránt.

Megszépíti a bőrt

A bőséges veríték, amely már az infrakabinban eltöltött néhány perc után jelentkezik nagy mértékben tartalmaz a szövetekbe mélyen beágyazott szennyező anyagokat és elhalt bőrsejteket. A felgyorsult vérkeringés felszínre hívja a bőr saját természetes tápanyagait, elősegíti a pattanások, kiütések, égések, vágások gyógyulását is: a nyílt sebek gyorsabban begyógyulnak és kisebb heg marad utánuk

1 alkalom  40 perc 1400 Ft/fő  2500 Ft/ 2 fő

1 alkalom  60 perc 1600 Ft/fő  3000 Ft/ 2 fő

BÉRLETEK


   5 x 40 perc 6500 Ft / fő  12000 Ft/ 2 fő

   5 x 60 perc 7500 Ft / fő  14500 Ft / 2 fő

10 x 40 perc  13000 Ft / fő 22000 Ft / 2 fő

10 x 60 perc 22000 Ft / fő  28000 Ft / 2 fő

 Disclaimer Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - angol