Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
...egy hely, ahol kényeztetve szépítjük Önt

KÉZ ÉS LÁB WELLNESS

Hiszünk abban,hogy a valódi szépség a részletekben rejlik,így tetőtől talpig kényeztetjük a vendégeinket.
ÚJDONSÁG!
MAVEX KÉZ SZÉPSÉGKEZELÉS

A svájci kutatás eredményeképpen megszületett az új kéz szépségkezelés,mely a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technikákat kombinálja az értékes növényi hatóanyagokkal.

-természetes ragyogást és simaságot biztosít a bőrnek
-hatékonyan gátolja a bőr öregedését
-táplál,véd és mélyen hidratál

ára : 4.500 Ft
SPA KÉZÁPOLÁS

Az igényes megjelenés elengedhetetlen része,hogy kezeink ápoltak legyenek.Nyáron az UV sugárzástól,télen pedig a hideg okozta kiszáradástól kell védeni őket.A spa kézápolás életre kelti a fáradt kezeket.A magas hatóanyagtartalmú készítmények gyógyító hatással vannak a bőrre,melyeket különböző fázisokban alkalmazunk.

Kezelés menete:

peeling: eltávolítom az elhalt hámsejteket így a bőr felszívóképessége megnő,ezáltal a krémek,olajok hatóanyagai el tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe.
pakolás: intenzív kezelés a bőrsejtjeinek hidratálásáért.
eredmény:
a bőr feszesebb,rugalmasabb és egészségesebb lesz
kezelési idő: 20 perc
ára: 3000 Ft


SPA LÁBÁPOLÁS

Nemcsak kezeink,hanem a lábaink is törődést igényelnek.Frissítő,bőrpuhító és mély hidratáló kezelés a kiszáradt,elnehezült, fáradt lábaknak.

Kezelés menete:

áztatás: a spa lábáztató pezsgőtabletták egyedülállóak,hiszen fertőtlenítő hatásukkal megakadályozzák a különböző kórokozók elszaporodását ,dezodorálják a láb bőrét,így elkerülhetjük a kellemetlen lábszagot,a bennük levő hatóanyagok táplálják,hidratálják a lábbőrt,így az bársonyos,puha lesz.
peeling: eltávolítom az elhalt hámsejteket,így a bőr felszívóképessége megnő,ezáltal a krémek,olajok hatóanyagai el tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe.
pakolás: intenzív kezelés a bőrsejtjeinek hidratálásáért
eredmény: frissé,üdévé és ápolttá varázsoljuk a fáradt lábakat
kezelési idő: 30 perc
ára: 4500 FtAlkalmazott termékek

A CUCCIO NATURALE  termékei tartalmazzák azokat a gyümölcsöket melyek hatóanyagai képesek a bőrt újjáéleszteni,regenerálni,revitalizálni és hidratálni.Az egzotikus gyümölcsök vitamint és a bőr számára fontos antioxidánsokat tartalmaznak.
tej & méz extra száraz bőrre,toszkán citrus & bergamot öregedő bőrre

Jogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar GDPR-