Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
...egy hely, ahol kényeztetve szépítjük Önt

HYDROABRÁZIÓ

Bársonyos frissesség a nyári forróságban!

Érzékeny bőrű vendégek számára ideális megoldás a  hydroabrázió, ami kíméletesen, de mégis hatékonyan ápolja a bőrt!

A mikrodermabrázió alternatívája - hámlasztás vízsugárral.

Tisztít, hidratál, energizál.

Ez a kezelés nem teszi fényérzékennyé a bőrt, ugyanakkor a hagyományos mikrodermabrázió bőrszépítő hatásai érvényesülnek – kíméletesebb módon. 

A kezelés célja:

Az ultrahang által elporlasztott vízszemcsék megtisztítják a bőrt az elhalt hámlemezkéktől, a szennyeződésektől és a felesleges faggyútól. Csökkennek a gyulladások, a bőr önmegújító folyamatai beindulnak, A bőr mélyebb rétegeit erőteljesen hidratálja.

A kezelés célja:

A bőr letisztítása után egy erőteljesebb,speciális bőrradírt alkalmazunk,majd a bőrt bekenjük vízzel.Ezután az ultrahang hatására szétporladó vízcseppecskékkel végezzük el a hámlasztást,eközben fokozódik a sejtanyagcsere is.A kezelőfej hegye több tízezer rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor.Ennek hatására a vízcseppek kis robbanásai magukkal viszik az elhalt hámlemezkéket,a felületi szennyeződéseket és a gyulladások egy részét.

Ha a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk,akkor sok esetben mellőzni lehet az erőteljesebb kozmetikai beavatkozásokat.A nyomkodás gyakorta könnyebbé válik,vagy elmaradhat az elhalt szaru mennyisége minimalizálódik,a gyulladások visszahúzódnak

A hidroabrázió nagy előnye, hogy olyan bőrök is eredményesen és biztonságosan kezelhetők vele,amelyekre szinte semmi nem alkalmazható.A szoláriumozott bőrt szépen felűdíti,nem fényérzékenyít,az érzékeny bőrök jól tolerálják.Az egyébb erőteljes eljárásokat rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír

A hidrodermabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

hidroabrázió pakolással:    5.000 HUF 5 alkalom bérletben 23.000 HUF

hidroabrázió  MAVEX szuper hidratáló maszkkal  8.000 HUF

hidroabrázió ultrahanggal: 5.000.HUF  5 alkalom bérletben  23.000 HUF

hidroabrázió masszázzsal: 7500 HUF  5 alkalom bérletben   35.000 HUF

Bármelyik kezelésbe beilleszthető: 3.500 HUF


Jogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar GDPR-