Kozmetika, ajándékutalvány: 06-30-30-20-300
HU / EN
...egy hely, ahol kényeztetve szépítjük Önt

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFIATALÍTÁS

Thermage kezelés :   Bőrfeszesítés műtét nélkül.

Thermage kezelés 1 :  letisztítás |  peelingezés | rádiófrekvencia | ultrahang hialuronsavas ampullával | hidratálás   50 perc 12.500 HUF

Thermage kezelés 2 :  letisztítás | peelingezés |  rádiófrekvencia | hidratáló maszk | szépségcsepp   50 perc 11.000 HUF


A kezeléshez választható kiegészítők

Microdermabrázió 4.000 HUF

Arcmasszázs  5.000 HUF

Arc és dekoltázsmasszázs 6.500 HUF

 

A Mátrixpontos rádiófrekvencia – más néven Thermage – gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Elképesztő eredményű gép, amely a 21. század alap gépe lesz.

Soha nem látott eredménnyel képes fiatalítani a bőrt.   

A Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítása biztonságos, plasztikai sebészek által ellenőrzött módja. A kezelés teljes mértékben noninvasív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtéti komplikáció. Egyszeri beavatkozás, mellyel azon páciensek előtt is megnyílik az eredményes bőrfeszesítés lehetősége, akik a műtét utáni gyógyulási idő miatt, korábban nem vállalkoztak plasztikai műtétre.

A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiófrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is.
A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig évekig látható.

Nagy előnye, hogy nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét. A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a beavatkozást. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.
A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év közötti nőkön és férfiakon mutatja a legjobb eredményeket. Alkalmazható az arc, a szemhéj, a nyak, a felkar, a fenék, a comb, vagy a térd megnyúlt bőrének feszesítésére. Különösen jó hatékonysággal működik még azoknál a fiatal anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr, szülés után.
A Thermage kezelés hatását pedig tovább fokozhatjuk a kezelés után végzett kombinált, személyre szabott kozmetikai kezelésekkel. A fél év alatt kialakult eredmény, a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad, ennyi idő alatt éri el a kezelés előtti állapotot.
 

Hogyan működik a Thermage?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ezekben a  rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik.

Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli  módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a  rádiófrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt,  a kialakult eredmény pedig több évig tartós.
A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 

 

A Thermage kezelés folyamataKezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti.
A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a páciens.
A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr.
Az ödéma eltűnése után az eredmény kevésbé lesz látványos, újabb heteknek, esetleg hónapoknak kell eltelnie, mire a Thermage általi saját kollagén termelés az eredményt tökéletessé teszi.
A kezelést követő 6 hónapban pedig folyamatosan javul a bőr állapota. A meginduló kollagén termelés miatt a bőr feszesedik, majd a 6. hónapra kisimul. A fél év alatt kialakult eredmény, a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad, ennyi idő alatt éri el a kezelés előtti állapotot.

Gyakori kérdések

Van-e valamilyen látható nyoma, hegvonala a kezelésnek?

Nincsen látható nyoma a kezelésnek.
A kezelés ambuláns, metszés nélküli, gyors, és komplikációmentes. Nem okoz kiesést vagy korlátozást a mindennapi életvitelben.

Történhet-e megégés a kezelést követően?

A hatékony energiaszint pontos beállításához szükség van a Páciens együttműködésére. A fájdalomküszöböt figyelembe véve a lehető legnagyobb energiát használjuk, ami nem okoz még égést a bőrön.

Mit érzek a  kezelést követően?

Maximum egy-két óráig tartó, bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik.
Közvetlenül a Thermage kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.

Kell-e valami utókezelés a Thermage után?

Nem a kezelés utókezelés nélkül is hatásos
Gyakorlatunkban a kezelést követően a hatás teljes kialakulásáig, kiegészítő kozmetikai kezeléseket ajánlunk a Thermage kezelés árában.
Ezeket személyre szabott, egyéni kozmetikai terv egészíti ki.

Mennyire biztos a Thermage kezelés, vannak-e mellékhatásai?

Több évi tapasztalat alapján azt lehet mondani: világszerte 300 000 pácienst kezeltek, mellékhatás 0,2%-ban fordult elő.  Ez inkább a kezelést követő 2-4 órás bőrpírt jelent, ritkán kisebb duzzanatot, vagy a kezelt terület kis egyenetlenségét. Ezek viszont nagyon rövid ideig fennálló mellékhatások, hosszabban jelentkező szövődmény nem fordult elő egy esetben sem.

Mindenkinek egyforma energiával kell végezni a kezelést?

A Thermage kezelés során a kezelőfej a bőrrel szoros kapcsolatban van, energiaimpulzust ad le, miközben a Páciens melegséget érez. Tökéletes esztétikai eredményt kapjunk, a kezelt energia mennyiséget változtatni tudjuk, egyénre szabottan, a Páciens fájdalomérzetét figyelembe véve végezzük a kezelést.

 A rádiófrekvenciás kezelés ellenjavallata

  • A kezelések orvosilag ellenjavalltak terhesség alatt, vagy szoptatási időszakban. 
  • Olyan pácienseknél, akik keloid hajlammal rendelkeznek. 
  • Hisztamin vagy fémallergia esetén. 
  • Amennyiben a páciens lázas, vagy gyulladás van a szervezetében. 
  • Rosacea papulopustulosa esetén. 
  • Pacemaker.
  • Fém implantátum
  • Daganatos megbetegedés
  • Vérzékenység


Jogi nyilatkozat Minden jog fenntartva © 2014 Yara Day Spa - magyar GDPR-